Цетињска 5-7, Београд
Прва економска школа


Архива вести

април
01
2008

nemackaambasada.gifДана, 1. априла 2008. године, нашу школу посетила је делегација Амбасаде Немацке у Београду. У делегацији су били: Господа Керхер - референт Савезног министарства за економску сарадњу и развој (Немацка) Господа Перксен -први секретар Амбасаде Немацке у Београду Господин Валдраф - директор ГТЗ Оделења за југоистоцну европу Господин Штумпф - директор ГТЗ за Србију Господа Секулиц - национални координатор ГТЗ пројекта "Реформа средњег струцног образовања у Србији" Гости су обишли Школу и посетили цас одељења ИИИ3 у виртуелној банци. Да се наши "банкари" покажу у правом светлу потрудили су се професори: Оливера Анделковиц, Весна Ратков, Јелена Стојановиц и Марина Златков.

април
04
2008

Дана, 3. априла 2008. године, са поцетком у 13:15х, у Свецаној сали наше школе одржана је трибина са темом: Наградивање запослених. Гост трибине била је Доцент Ана Алексиц Мириц.

април
18
2008

dajtekrv.gifДана 16. априла Црвени крст је у нашој школи организовао Акцију добровољног давања крви за све пунолетне матуранте и запослене, који су се, као и сваке године, одазвали у великом броју.

април
18
2008

smederevo.jpgУ суботу 19. априла школа и синдикат организују целодневни излет у Смедерево за све запослене. Планиран је обилазак археолошког налазишта у Винци, града Смедерева и тврдаве, руцак у ресторану Видиковац на обали Дунава и шетња по Краљевим виноградима.

април
18
2008

drplakat.jpgУ суботу, 19. априла, Драмска секција наше школе гостовала је у Културном центру у Крушевцу са својим изводењем савремене верзије Нушицеве комедије "Др, брате", у режији професора Виолете Милицевиц. Представа је доживела изузетан успех. Глумци и редитељ су испрацени овацијама, упуцено им је много похвала и цеститки, а уследио је и позив за ново гостовање. Воде пута били су професори: Виолета Милицевиц, Младен Стевановиц и  Мирела Бодрожиц.

drplakat.jpg