Цетињска 5-7, Београд
Прва економска школа


Архива вести

мај
13
2008

Ових дана наша школа добила је нови грб и заставу. Грб је усвојен на седници Школског одбора 22. априла 2008. године. logoskole.jpg    

мај
15
2008

zastave.jpgДана 14. 05. 2008. године је свецано прослављен Дан школе. Гости, награде, забавни програм, коктел и торта са знаком наше школе обележили су овај дан. Свецаност је поцела у 12 цасова у свецаној сали поздравним говором директора школе. Након тога су подељене награде запосленима и уценицима. Награду-књигу „Најлепше беседе српскога језика" за изузетан допринос раду школе добили су:

 1. Драган Шановиц, професор
 2. Нада Продановиц, професор
 3. Петар Савиц, професор
 4. Надежда Пијановиц, професор
 5. Драгана Богдановиц, професор
 6. Мирослава Грујиц, професор
 7. Цветан Јамандиловиц, професор
 8. Оливера Анделковиц, професор
 9. Драгица Живковиц, професор
 10. Бранко Милошевиц, професор
 11. Јелица Симикиц, професор
 12. Дејан Савиц, професор
 13. Мирела Бодрожиц, библиотекар
 14. Данијела Василиц, административни службеник
 15. Биљана Шкрбина, благајник
 16. Љиљана Станисављевиц, помоцни службеник
 17. Дикица Стоилковиц, помоцни службеник и
 18. Мирољуб Велицковиц, радник обезбедења
Наградени су књигама и следеци уценици:
 1. Катарина Илиц, уценица 4/9, за изузетан допринос раду драмско рецитаторске секције
 2. Александар Пуаца, уценик 4/4, за изузетан допринос раду драмске секције
 3. Моника Жебељан, уценица 4/9, за дугогодишњи допринос раду новинарске секције
 4. Ивана Решетар, уценица 4/6, за изузетан допринос раду  библиотекарске секције
 5. Милица Ракиц, уценица 4/1, за освојено прво место на школском такмицењу из математике и из основа економије
 6. Злата Петровиц, уценица 4/1, за освојено прво место на школском такмицењу из пословне економије
 7. Филип Лазовиц, уценик 4/6, за освојено прво место на школском такмицењу из пословнеинформатике.
 8. Милена Бубања, уценица 3/9, за освојено прво место на школском такмицењу из рацуноводства
 9. Немања Вуксановиц, уценик 3/3, за освојено прво место на Градском и Општинском такмицењу из историје
 10. Радомир Лазиц, уценик 3/2, за освојено прво место на школском и Републицком такмицењу из математике
 11. Александар Арсиц, уценик 3/2, за укупан допринос раду школе
 12. Аида Хукаревиц, уценица 3/1, за изузетан допринос раду фолклорне секције
 13. Јована Јовановиц, уценица 1/9, за освојено прво место на јесењем и пролецном Кросу општине Стари град.
 14. Теа Миленковиц, уценица 1/9, за освојено прво место на Општинском такмицењу из српског језика и језицке културе
 15. Бугарциц Милица, уценица 1/1, за освојено прво место на Општинском такмицењу из српског језика и језицке културе
 16. Јелена Декиц, уценица 1/5, за освојено прво место на школском такмицењу из математике
 17. Милица Ðордевиц, уценица 1/7, за освојено прво место на Градском литерарном конкурсу "Крв живот знаци"
Након тога је изведен пригодни културно забавни програм за који је сценарио писала и који  је припремила са уценицима професор мр Марина Марициц. Онда су уважени гости, професори пензионери, присутни  запослени и уценици уживали у разговору и коктелу.

predstava.jpg представа

rukometasice.jpg рукометашице и директор

koktel.jpg

коктел у зборници

мај
26
2008

Семинар "КАКО  НАПИСАТИ ДОБРУ ПРИПРЕМУ ЗА ЦАС?" цији су аутори и реализатори мр Вукица Вељановиц-Мораца, професор, Невенка Драшковиц-Ивановиц, психолог и Сандра Кнежевиц, педагог, добио је акредитацију Министарства просвете.

Kako napisati dobru pripremu za casСЕМИНАР У ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРВЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ
 „КАКО НАПИСАТИ ДОБРУ ПРИПРЕМУ ЗА ЦАС?“

Аутори програма:
мр Вукица Вељановиц-Мораца, професор, Невенка Драшковиц-Ивановиц, психолог, Сандра Кнежевиц, педагог

Координатори:
Мр Вукица Вељановиц-Мораца
Сандра Кнежевиц
тел:    064-1951817         wморацха@гмаил.цом
 
         064-2701340         педагог@прваекономска.еду.yу
          063-372758           психолог@прваекономска.еду.yу

         011/3349 323
факс: 011/3373-492

Реализатори програма:
мр Вукица Вељановиц-Мораца, професор, Невенка Драшковиц-Ивановиц, психолог, Сандра Кнежевиц, педагог

Циљ програма:
Унапредење образовно-васпитног рада, посебно дидактицко-методицке организације цаса. Стицање вештина неопходних за добро планирање, организовање и реализацију цаса.

Теме које се обрадују:
Шта је припрема; Сврха писања припреме; Елементи припреме за цас; Дефинисање циљева и исхода цаса; Наставне методе и облици рада; Структура припреме; Примена на конкретном садржају односно састављање припрема на задату тему.

Циљна група:
Приправници, наставници средњих школа

Трајање програма: два дана, 16 сати

Број уцесника у групи: 15-25 уцесника

Цена семинара: 7000 динара по уцеснику.
У цену су  укљуцени: материјали за рад на семинару, штампани материјал за уцеснике, коришцење рацунара и остале опреме, приступ интернету, руцак (два), послужење у паузама, ЦД са сликама са семинара.

Време одржавања семинара:
Једном месецно.
Следеци термин: по договору са заинтересованима.

Рок за пријаве:
Најмање 10 дана пре термина одржавања.

 

мај
25
2008

Уценици првог разреда су 25. и 26. маја на Златибору на екскурзији. Овде можете да процитате извештај воде пута, професора Младена Стевановица. Према плану екскурзије у организацији Омнитурса путовање је запоцело 25.05.2008. у 8.00, а место пласка је било паркинг иза Сава центра. Током преподнева уценици су обишли манастир Рацу, а након тога уследио је обилазак Мецавника и Шарганске осмице. У хотел Палисад уценици су стигли у раним вецерњим цасовима и до 18.00 били су вец смештени. Након вецере уследило је спремање за одлазак у дискотеку. Уценици су у дискотеци Гранд били од 22.00 до 02.00 после цега су се вратили у хотел. Уценици су устали у 07.30 и време после доруцка искористили су за обилазак Златибора. Руцак је био заказан у 12.00 а полазак са Златибора у првцу Сирогојна у 13.00. Током поподнева уценици су обишли прво етно село Сирогојно, а затим и манастир Благовештање. Из манастира Благовештење у правцу Београда екскурзија је кренула у 17.50. У Београд, на паркинг иза Сава центра, уценици су стигли у 20.40. Организација екскурзије је била врло добра и једине замерке које одељењске старешине имају односе се на смештај дела уценика у Депанданс хотела (И/1, И/2, И/3, И/4, И/7 и И/9), уз напомену да је план екскурзије у потпунисти остварен. Аутобуси су били удобни и климатизовани, возаци максимално предусретљиви и за сваку похвалу љубазни; сваки аутобус је имао водица, а екскурзију је пратио и лекар. Оброци у хотелу су били организовани по принципу шведског стола, изузетно квалитетни и обилни. Одељењске старешине првог разреда су биле јако стрпљиве у раду са уценицима и врло колегијалне у договорима. Сви уценици првог разреда су били изузетно дисциплиновани, до танцина су поштовали све договоре и ни у једном тренутку нису били ни близу инцидентне ситуације и због тога их треба похвалити.

мај
28
2008

zurka.jpgУ цетвртак, 29. маја 2008. године, од 14:30 до 17х, у дворишту школе наши матуранти це прославити завршетак школске године и свог средњошколског образовања.   Неша из ИВ7, председник Уценицког парламента, у малом ОнЛине рапорту одаје нам планове за журку:

"У пола три званицно поцињемо... Прво иде страна музика до 4 сата, тада наступају трубаци који це свирати око сат времена, након њих наступа музика уживо. Све то прате сладоледи и пице. Безалкохолно наравно. А у једном треанутку, још се не зна у ком, це пуци балон са 200 малих балона и конфетама.То је то отприлике, видецемо колико цемо бити креативни плус!".Слике и утиске са овог догадаја објавицемо цим се прашина слегне, а школски дани постану успомена.

мај
27
2008

dobrodosliunemacku.gifУ оквиру пројекта "Добро дошли у Немацку", двоје уценика из наше школе посетило је град Хамбург и  струцну  школу у Елсмхорну. У Немацку су путовали уценици трецег разреда Немања Вуксановиц и Тијана Новак као и професор банкарске обуке Оливера Анделковиц.

ИЗВЕШТАЈ

Студијско путовање у Немацку - Хамбург

У оквиру пројекта "Добродошли у Немацку", Немацка организација за техницку сарадњу  (ГТЗ) и  Немацко савезно министарство за економску сарадњу и развој (БМЗ) су органозовали студијско путовање уценика средњих школа из Србије у Немацку. Путовање 14 уценика смера банкарски службеник је реализовано у периоду од 18.05.2008. - 25.08.2008. године. Уценици су посетили град Хамбург и  струцну  школу у Елсмхорну. Циљ пројекта "Добродошли у Немацку"  је да се младим људима омогуци да прошире своја интелектуална, друштвена и културолошка знања кроз посете партнерским одељењима у немацким средњим школама.  Из Прве економске школе путовали су уценици трецег разреда Немања Вуксановиц и Тијана Новак као и професор банкарске обуке Оливера Анделковиц. - посетили смо струцну школу у Елсмхорну где су размењена искуства са немацким уценицима и наставницима - посетили смо Цредит Унион банку и Штедионицу у Елсмхорну - посетили смо банку највецег финансијера бродова у Немацкој а то је „ХСХ Нордбанк" у Хамбургу Овим посетама је задовољен један од циљева студијског путовања а то је стицање нових струцних сазнања. Остале посете се односе на стицање  друштвених  и културолошких знања. То су упознавање Хамбурга као највецег луцког града и поста музеју, одлазак у Либек, један од настаријих градова, разгледање цркве Св. Јакоба у Хамбургу и упознавање осталих знаменитости Хамбурга. За све уценике ово путовање је једно ново искуство.

мај
30
2008

Матуранти наше школе це свецано прославити завршетак средњошколског образовања у суботу, 31. маја, у 21 цас у хотелу "Хајат", са својим одељењским старешинама и предметним професорима.

мај
30
2008

graduate_cap.jpgЗавршни испити за матуранте поцињу у уторак 3. јуна 2008. године у 9 цасова, израдом писменог задатка из српског језика и књижевности. Предаја матурског практицног рада це се обавити 3. 6. од 12.15 до 13.45. Овде можете погледати распоред свих матурсwких испита.

. 

УТОРАК 03.06.2008. 09:00 - 12:00 СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ - ПИСМЕНИ РАД

ОДЕЉЕЊЕ

БРОЈ УЦИОНИЦЕ

ГЛАВНИ ДЕЖУРНИ

ПОМОЦНИК

4-1

23

ПРОШИЦ ДУШАНКА

КРСТИЦ ВЛАДИМИР

4-2

12

КНЕЖЕВИЦ САНДРА

НЕДЕЉКОВИЦ ОЛИВЕРА  3 цас

4-3

31

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

РАТКОВ ВЕСНА

4-4

42

АРСЕНОВИЦ ЈЕЛЕНА

МАКСИМОВИЦ ДАВОРКА

4-5

40

МРАОВИЦ ВЛАДИМИР

ПЕТРОВА ЈОВАНКА 3 цас

4-6

48

ДРАШКОВИЦ-ИВАНОВИЦ НЕВЕНКА

АНÐЕЛКОВИЦ ОЛИВЕРА

4-7

10

РАДИЦИЦ БИЉАНА

ВЕЉАНОВИЦ-МОРАЦА ВУКИЦА

4-8

39

МИТРЕВСКИ ИВАНА

ДРАГИЦА РАДОСАВЉЕВИЦ 3 цас

4-9

47

КНЕЖЕВИЦ ЈАСМИНКА

ЦВЕТКОВИЦ ДАНИЈЕЛА 3,4 цас

. 

СРЕДА 04.06.2008. ФИНАНСИЈСКО ПОСЛОВАЊЕ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-1

08:00-10:30

АМФИТЕАТАР

МИЛАДИНОВИЦ ДАНИЈЕЛА

НЕШИЦ-ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

СТОЈАНОВИЦ МАРИЈА

4-2

10:30-13:30

АМФИТЕАТАР

ТАНАЦКОВИЦ РУЖИЦА

НЕШИЦ -ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

СТОЈАНОВИЦ МАРИЈА

.

БАНКАРСКО ПОСЛОВАЊЕ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-2

13:30

амфитеатар

ТАНАЦКОВИЦ РУЖИЦА

НЕШИЦ -ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

МАРКОВИЦ МИЛКА

.

МАРКЕТИНГ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-8

10:00-11:10

СВЕЦАНА САЛА

ПРОДАНОВИЦ НАДА

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

МАКСИМОВИЦ ДАВОРКА

4-9

11:15-11:40

СВЕЦАНА САЛА

ВУЦУРОВИЦ  СЛАÐАНА

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

МАКСИМОВИЦ ДАВОРКА

4-6

11:45-12:45

СВЕЦАНА САЛА

РАТКОВ ВЕСНА

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

МАКСИМОВИЦ ДАВОРКА

.

ОСНОВИ ЕКОНОМИЈЕ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-5

10:00-10:35

УЦИОНИЦА БР. 31

ПОПОВИЦ КАТАРИНА

ЖИВКОВИЦ ДРАГИЦА

МАРКОВИЦ МИЛКА

4-4

10:40-11:40

УЦИОНИЦА БР. 31

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

ЖИВКОВИЦ ДРАГИЦА

МАРКОВИЦ МИЛКА

4-3

11:45-12:45

УЦИОНИЦА БР. 31

РАДОСАВЉЕВИЦ ДРАГИЦА

ЖИВКОВИЦ ДРАГИЦА

МАРКОВИЦ МИЛКА

.

ОСИГУРАЊЕ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-1

10:30-11:00

УЦИОНИЦА БР. 12

МИЛАДИНОВИЦ ДАНИЈЕЛА

ЖИВКОВИЦ МАРИЈАНА

ЗЛАТКОВ МАРИНА

.

ДЕВИЗНО И ЦАРИНСКО ПОСЛОВАЊЕ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-1

11:00-11:15

УЦИОНИЦА БР. 12

МИЛАДИНОВИЦ ДАНИЈЕЛА

ЖИВКОВИЦ МАРИЈАНА

СТОЈАНОВИЦ МАРИЈА

.

ПОСЛОВНЕ ФИНАНСИЈЕ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-1

11:20-11:30

УЦИОНИЦА БР. 12

МИЛАДИНОВИЦ ДАНИЈЕЛА

ЖИВКОВИЦ МАРИЈАНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

 

.

ЦЕТВРТАК 05.06.2008.

МАРКЕТИНГ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-3

14:00-15:15

СВЕЦАНА САЛА

РАДОСАВЉЕВИЦ ДРАГИЦА

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

4-4

15:15-16:30

СВЕЦАНА САЛА

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

.

ОСНОВИ ЕКОНОМИЈЕ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-6

08:00-08:30

АМФИТЕАТАР

РАТКОВ ВЕСНА

РАДОИЦИЦ ДРАГОСЛАВА

ЗЛАТКОВ МАРИНА

4-9

08:30-10:00

АМФИТЕАТАР

ВУЦУРОВИЦ  СЛАÐАНА

РАДОИЦИЦ ДРАГОСЛАВА

ЗЛАТКОВ МАРИНА

 

.

ПЕТАК 06.06.2008.

МАРКЕТИНГ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-5

10:00-11:15

СВЕЦАНА САЛА

ПОПОВИЦ КАТАРИНА

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

4-7

11:20-12:30

СВЕЦАНА САЛА

КНЕЖЕВИЦ САНДРА

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

.

ОСНОВИ ЕКОНОМИЈЕ

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-8

11:40-12:45

АМФИТЕАТАР

ПРОДАНОВИЦ НАДА

ЖИВКОВИЦ ДРАГИЦА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

4-7

12:50-13:50

АМФИТЕАТАР

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

ЖИВКОВИЦ ДРАГИЦА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

 

.

ПОНЕДЕЉАК 09.06.2008.год.

            МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА И БАНКАРСТВО

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-5

  13:15-14:00 АМФИТЕАТАР

ПОПОВИЦ КАТАРИНА

НЕШИЦ -ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

4-6

14:00-14:45

АМФИТЕАТАР

РАТКОВ ВЕСНА

НЕШИЦ -ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

4-8

14:45-15:20

АМФИТЕАТАР

ПРОДАНОВИЦ НАДА

НЕШИЦ -ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

4-9

15:20-15:35

АМФИТЕАТАР

ВУЦУРОВИЦ СЛАÐАНА

НЕШИЦ - ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

4-3

15:40-16:10

АМФИТЕАТАР

РАДОСАВЉЕВИЦ ДРАГИЦА

НЕШИЦ -ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

4-4

16:30-16:45

АМФИТЕАТАР

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

НЕШИЦ -ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

.

ПОСЛОВНА ЕКОНОМИЈА

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-5

14:45-15:15

СВЕЦАНА САЛА

ПОПОВИЦ КАТАРИНА

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

РАТКОВ ВЕСНА

4-6

15:15-15:45

СВЕЦАНА САЛА

КНЕЖЕВИЦ САНДРА

РАТКОВ ВЕСНА

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

4-9

15:45-16:10

СВЕЦАНА САЛА

ВУЦУРОВИЦ СЛАÐАНА

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

РАТКОВ ВЕСНА

4-3

16:15-16:25

СВЕЦАНА САЛА

РАДОСАВЉЕВИЦ ДРАГИЦА

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

РАТКОВ ВЕСНА

4-7

16:30-16:50

СВЕЦАНА САЛА

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

РАТКОВ ВЕСНА

4-4

16:50-17:00

СВЕЦАНА САЛА

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

ЈОСИПОВИЦ ДРАГАНА

РАТКОВ ВЕСНА

.

МАТЕМАТИКА

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-6

15:40-15:50

УЦИОНИЦА БР. 12

РАТКОВ ВЕСНА

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

ТАНАЦКОВИЦ РУЖИЦА

4-4

15:50-16:05

УЦИОНИЦА БР. 12

ЖМАВЦ ГОРДАНА

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

ТАНАЦКОВИЦ РУЖИЦА

4-7

16:10-16:20

УЦИОНИЦА БР. 12

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

ТАНАЦКОВИЦ РУЖИЦА

4-3

16:25-16:30

УЦИОНИЦА БР. 12

РАДОСАВЉЕВИЦ ДРАГИЦА

ТАНАЦКОВИЦ РУЖИЦА

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

 

.

.

ОДБРАНА МАТУРСКИХ ПРАКТИЦНИХ РАДОВА УТОРАК 10.06.2008.

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦИ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-6

11:30

АМФИТЕАТАР

РАТКОВ ВЕСНА

РАДОСАВЉЕВИЦ ДРАГИЦА

ВУКИЦА ВЕЉАНОВИЦ-МОРАЦА

4-5

09:00

СВЕЦАНА САЛА

ПОПОВИЦ КАТАРИНА

МАКСИМОВИЦ ДАВОРКА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

.

ОДБРАНА МАТУРСКИХ ПРАКТИЦНИХ РАДОВА СРЕДА 11.06.2008.

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦИ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-8

10:00

СВЕЦАНА САЛА

ПРОДАНОВИЦ НАДА

ВУЦУРОВИЦ СЛАÐАНА

МАРКОВИЦ МИЛКА

4-7

10:00

АМФИТЕАТАР

ТАПУШКОВИЦ ЈАСНА

РАДОСАВЉЕВИЦ ДРАГИЦА

МАРИЦ БРАНКА

4-4

10:00

КАБИНЕТ РАЦУНОВОДСТВА

РИСТИВОЈЕВИЦ ИРЕНА

МАКСИМОВИЦ ДАВОРКА

ВЕЉАНОВИЦ-МОРАЦА ВУКИЦА

.

ОДБРАНА МАТУРСКИХ ПРАКТИЦНИХ РАДОВА ЦЕТВРТАК 12.06.2008.

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦИ

СТАЛНИ ЦЛАН

4-3

13:00

АМФИТЕАТАР

КНЕЖЕВИЦ САНДРА

РАДОСАВЉЕВИЦ ДРАГИЦА

МАРИЦ БРАНКА

4-9

10:00

СВЕЦАНА САЛА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

ВУЦУРОВИЦ СЛАÐАНА

ВЕЉАНОВИЦ МОРАЦА ВУКИЦА

.

ОДБРАНА МАТУРСКИХ ПРАКТИЦНИХ РАДОВА СРЕДА 11.06.2008.

ОДЕЉЕЊЕ

ВРЕМЕ

МЕСТО

ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ

ИСПИТИВАЦИ

СТАЛНИ ЦЛАН

 

4-2

 

12:00-14:30

 

АМФИТЕАТАР

 

 

ТАНАЦКОВИЦ РУЖИЦА

НЕШИЦ-ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

ЦВЕТКОВИЦ ДАНИЕЛА

ЖИВКОВИЦ МАРИЈАНА

ЗЛАТКОВ МАРИНА

ПАВЛОВИЦ МИРА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

 

4-1

 

14:30-17:00

 

АМФИТЕАТАР

 

 

МИЛАДИНОВИЦ ДАНИЈЕЛА

НЕШИЦ-ЈАНАЦКОВИЦ НИНА

ЦВЕТКОВИЦ ДАНИЕЛА

ЖИВКОВИЦ МАРИЈАНА

ЗЛАТКОВ МАРИНА

ПАВЛОВИЦ МИРА

ПРОШИЦ ДУШАНКА

. > . <п алигн="цент

мај
26
2008

upis.jpgУ ишцекивању нове генерације ђака, подсецамо вас како је протекао упис првака претходне три школске године: Школске 2007/2008. године праг за упис био је на највецем нивоу у односу на све школе из подруцја рада Економија, право и администрација.  Са највецим бројем поена је први уценик на листи уписаних у огледно одељење банкарских службеника са 102,50 поена, а у овом одељењу је последњи уписани уценик имао 99 поена. На смеру финансијског техницара је максималан број поена 100, а најнижи 96, док је код економских техницара први на листи имао такоде 100, а последњи уписани 87,38 поена. За највеци број уписаних уценика наша школа је била прва жељена школа.     Школска 2006/7. Праг за упис био је на највецем нивоу у односу на све школе из подруцја рада Економија, право и администрација, а наша школа је била треца у граду по  броју поена уписаних уценика (99,00 банкарски службеник; 95,74 финансијски техницар; 89,72 економски техницар), после Треце (98,00 природно математицки и 95,14 друштвено-језицки смер) и Девете (96,26 пм и 96,08 ђ)  гимназије. За највеци број уценика  наша  школа је била прва жељена школа (100% банкарских службеника; 86,67% финансијских техницара и 64% економских техницара). Школска 2005/6. Праг за упис био је на највецем нивоу у односу на све школе из подруцја рада Економија, право и администрација, а наша школа је била треца у граду по  броју поена уписаних уценика (97,00 банкарски службеник; 95,50 финансијски техницар; 89,74 економски техницар), после Треце (98,00 природно математицки и 95,14 друштвено-језицки смер) и Девете (96,26 природно математицки и 96,08 друштвено-језицки)  гимназије. За највеци број уценика  наша  школа је била прва жељена школа (100% банкарских службеника; 86,67% финансијских техницара и 64% економских техницара).